Angamardhana

Angamardhana is een yoga systeem dat iedereen de mogelijkheid biedt om het lichaam te versterken en lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen. ‘Angamardhana’ betekent het verkrijgen van volledige beheersing over de ledematen, organen en andere delen van het lichaam.

Voordelen van Angamardhana

Regelmatige beoefening van Angamardhana revitaliseert het lichaam op vele manieren:
▪ Versterkt de wervelkolom, het skelet en het spierstelsel
▪ Fysieke kracht, conditie en doorzettingsvermogen opbouwen
▪ Neemt jaren van het lichaam af, geeft een gevoel van lichtheid en vrijheid
▪ Bereidt het lichaam voor op Hatha yoga

Klas details

Open voor deelnemers vanaf 8 jaar. Ervaring met yoga is niet nodig. Vanwege de intensiteit van deze oefening is het niet geschikt voor zwangere vrouwen of iemand met een actieve hernia.

De gehele workshop wordt in het Engels gegeven.

Extra informatie

Vergeleken met andere programma’s is de klas voor Angamardhana relatief klein. Ondanks het feit dat we ruimte hebben voor ongeveer 20 deelnemers zijn de klassen voor Angamardhana gelimiteerd tot 5-10 deelnemers. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat iedereen mijn volledige aandacht krijgt tijdens alle sessies.

In het verleden heb ik Angamardhana aangeboden in 3 sessies van 3,5 uur formaat. In dit oude formaat werden bepaalde delen van de oefening niet herzien.

Sinds 2020 is het format veranderd naar 4 sessies van elk 3 uur. Op deze manier wordt alles vaak genoeg herzien. Iedereen krijgt gedetailleerde correcties zodat de oefening met volle vertrouwen thuis gedaan kan worden.

De programmakosten omvatten ook daaropvolgende ondersteuning via telefoongesprekken, WhatsApp en e-mails. Mocht je na de workshop nog vragen hebben over de praktijk, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ondersteuning wordt aangeboden zonder tijdslimiet.